_FUJ0402_2.jpg

Cecilia Kod: 2829

Jag ger råd och vägledning genom min meditativa förmåga
Online
Ring mig   Presentation
Hej! Mitt namn är Cecilia och jag är ett såkallat indigobarn som sedan jag var barn haft en stark meditativ och intutiv förmåga som tidigt reagerade starkt på sådant som stred mot vår sanna kraft, samt kände av omgivningen väldigt starkt. I mitt arbete är jag duktig på att läsa av din situation och ge dig bra verktyg för att hantera eller förstå hur du ska komma vidare och kan ge dig tecken för framtiden.

Jag är duktig på att ge vägledning och stöd i alla typer av frågor i livet och använder mig av min meditativa intutiva sida för att vägleda samt hitta din fulla potential för att finna din rätta plats. Jag använder mig av universum, tarotkort och kan även tyda drömmar.

Jag har sedan 2010 väglett många till att hitta sin plats i tillvaron och bemästra sin indigokraft och spirituella förmåga för att må bra och komma vidare. Att finnas för andra och hitta sin fulla potential är något jag brinner för. Är öppen för de mesta inom det andliga och den spirituella utvecklingen.

Mvh Cecilia
Specialiteter
Kärlek & relationer
Arbete & ekonomi
Hem & familj
Vägledning
Andligt & medialt
Drömtydning
Färdigheter och metoder
  • Tarotkort
Språkkunskaper
  • English
  • Norwegian
  • Swedish
Övrigt
SCHEMA

Inloggad från kl 13.00 -15.00 till 17.30-21.00 inloggad måndag till torsdag.

Lördag och söndag 11.00 -15.00.

Övrig tid kan vara online ibland eller vid önskemål.
Omdömen
Begär aktiveringskod
Varför behöver jag en aktiveringskod
För att hindra obehöriga från att skicka in omdömen behöver du begära en aktiveringskod för att låsa upp funktionen där du skriver omdöme. Det går bara att lämna ett omdöme per medium. Fyll i namn och telefonnummer i formuläret och klicka på knappen begär aktiveringskod för att komma vidare.